Skocz do zawartości

Dlaczego forum - nie muszę się ujawniać

Rekomendowane odpowiedzi

Grupy na LinkedIn, Facebook mimo swojej ogromnej zalety, jaką jest marketing i docieranie do wielu osób z branży mają jedną ogromną wadę. Najczęściej widać, kto jest kim.

W naszym forum nie wymagamy identyfikacji osoby w nicku, nazwie, profilu. Wasz mail widzi tylko admin. Oczywiście jeśli zechce.

Dlatego dyskusja może być naprawdę na luzaka. Poza tym dopuszczamy też (ale bez przegięć) aby jedna osoba miała kilka nicków. Nie do dyskusji z samym sobą (to koszę bezwzględnie). Ale może się pojawić temat, w którym chcecie być szczególnie chronieni. W tym jednym, konkretnym. Dajcie mi wtedy znać, zostawię drugi login.

Udostępnij na innych stronach

No niespotykane podejście PRO.... użytkownik.... próżno szukać takich możliwości na innych forach bez "multi kont e-mail"... BRAWO za podejście... wszak Wszyscy jesteśmy dorośli i umiemy rozsądnie myśleć!👍

• Like 1
Udostępnij na innych stronach

13 minut temu, ArekR napisał:

Arek, o to biega. Wiesz jak jest w PL, gadaliśmy wiele razy. EKSPERT nie może pytać. Więc tak dodałem, choć jak dla mnie ekspertem jest właśnie dlatego, że ma wątpliwości. Ale cieszę się, że trafiam. Sam pewnie też skorzystam, aby mnie nie powiesili...

• Haha 1

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...