Jump to content
#PolskaSzkołaBezpieczników

O projekcie

Recommended Posts

Wiele osób może być zaskoczonych sposobem logowania się. Cóż. Przecież zostaje Facebook czy LinkedIn. Tam dalej dyskutujemy.

Tutaj chcemy aby udział brały osoby, które realizują się w sektorze bezpieczeństwa. A więc IOD, managerowie bezpieczeństwa, security managerowie, ochroniarze, strażacy, ratownicy. Po prostu ludzie, którzy przychodzą po wiedzę, dyskusję a nie uznawanie świąt ważniejszych nad świętami. Weryfikacja zostaje po stronie... nie, wcale nie mojej. Po stronie użytkowników, którzy mogą zaprosić każdego. Ale to właśnie jest budowanie branży, budowanie środowiska.

Naprawdę ludzie zastanawiają się po 10-15 a nawet 100 razy kogo zaprosić, bo to wstyd czasem za "znajomego". I o to chodzi. Budujmy autorytety, ścierajmy się, ale dajmy sobie spokój z dyskusjami poziomem FB czy LI a nawet TT. Naprawdę tego tutaj nie potrzeba. I dlatego jest zamknięty dla innych.

Wyślijcie mi info na skrzynkę na LinkedIn kogo zapraszacie. Tylko sprawdźcie, czy ten ktoś chce. Bo szkoda czasu waszego i mojego.

Widzimy się w dyskusjach.

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in